Arrangementen

Zakelijk

Bent u op zoek naar een leuke, culinaire locatie voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, zakelijk diner of lunch? Dan nodigen we u graag uit om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u in een rustige omgeving lunchen of dineren met uw zakelijke relaties? Dan heten we u van harte welkom bij De Tyd. Er is veel mogelijk en niets is ons te gek.

Stuur een e-mail naar info@detydwijchen.nl en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie. We zijn geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur. Reserveren kan ook via onze website: www.detydwijchen.nl.

Tyd voor een High Tea

Geniet met uw gezelschap 2,5 uur lang van een heerlijke high tea bij De Tyd. Begin met een klein soepje naar keuze, gevolgd door een ronde hartige sandwiches met brie, carpaccio en zalm, en sluit af met cheesecake, een bolletje ijs en andere zoete lekkernijen. Tijdens de gehele high tea is koffie en thee inbegrepen.

De high tea is beschikbaar vanaf 2 personen en kost 27,50 euro per persoon. Reserveer nu via info@detydwijchen.nl of bel naar 024-6419595.

Tyd voor een High Cocktail

Geniet van verschillende cocktails van onze cocktailkaart samen met lekkere borrelhappen. De High Cocktail bestaat uit 3 cocktails per persoon naar keuze en wordt geserveerd met antipasti en overheerlijke bitterballen.

Beschikbaar vanaf 2 personen en kost 49,50 euro per persoon.
Reserveer nu via info@detydwijchen.nl of bel naar 024-6419595.

 

Tyd voor een High Wine

Geniet bij ons van verrassende combinaties tussen wijn en de gerechten die de chef voor u bereidt. De High Wine bestaat uit 5 uiteenlopende proefglazen, zowel wit als rood uit verschillende streken, met bijpassende gerechten. Het is een leuke kennismaking met wijn voor wie nog geen kenner is! Een heerlijke middag met familie, vrienden of collega’s.

Een High Wine is alleen mogelijk op reservering vanaf minimaal 2 personen en kost 42,50 euro per persoon.

Upgrade je High Wine met nog een lekker glaasje port en kaasjes na voor 7,50 euro per persoon extra.

Reserveer nu via info@detydwijchen.nl of bel naar 024-6419595.

Tyd voor een wandeling door de kaart

Wilt u samen met uw gezelschap genieten van heerlijk eten en een avondvullend programma, maar wilt u niet de hele avond gebonden zijn aan één plek?

Kies dan voor een walking dinner. Ongeveer elke dertig minuten wordt er een nieuw gerechtje geserveerd, en samen vormen deze gerechten een volledig diner. Dit biedt u en uw gezelschap de mogelijkheid om van stoel te wisselen of rond te lopen en met ander gezelschap te socializen.

Dit arrangement is ideaal voor groepen van 20 tot 50 personen. De standaardprijs voor een walking dinner is €39,50 per persoon.
De samenstelling van het walking dinner is altijd bespreekbaar als u specifieke wensen heeft.

Voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken, kunt u mailen naar info@detydwijchen.nl.