Lunch
Van alle Tyd
Ambachtelijke rundvleeskroketten 9
l’amuse tomaatjes | truffelmayonaise
Kroketten van oude kaas V 9
gebrande noten | pittige gembermayonaise
Sashimi van zalm en tonijn 16
soja parels | wakame | furikake | wasabi
Steak tartaar van ossenhaas 15
(+ eendenleverkrullen 4,5)
sesam kletskop | 64 graden ei | zoetzure groenten | mosterdmayonaise
Uitsmijter de Tyd 9
achterham | jonge kaas | uitgebakken spek | tomaat
Carpaccio van Ierse ossenhaas 13
parmigiano reggiano | truffelmayonaise | pijnboompitten
Croque naturel 8
achterham | jonge kaas | tomaten ketchup
Croque de Tyd V 8
avocado creme | jonge kaas | zongedroogde tomaten
Soepen
Kreeftenbisque 10
rivierkreeft | limoencrème
Aspergesoep V 7
asperges | bieslook
Neem de Tyd
uitgebreide lunch voor 2 pers. 39.50
kreeftenbisque | gemarineerde zalm | tonijn met sojaparels | gebakken black tiger garnalen | old amsterdam bitterbal | burrata | steak tartaar | sesam kletskop | serranoham | geserveerd met brood en roomboter
Salades
geserveerd met brood en roomboter
Carpaccio van Ierse ossenhaas 15,5
(+eendenleverkrullen 4.5) parmigiano reggiano | truffelmayonaise | kappertjes | balsamicocrème | pijnboompitten
Black tiger garnaal & gemarineerde zalm 16
zoetzure komkommer | mosterdmayonaise | crunch van zeewier
Burrata salade V 14,5
basilicumcrème | gerookte tomaat | pijnboompitten
Krokante kip 15
gele curry creme | zoetzure groente | rode peper
Asperges V 15
avocado | gekookt ei | zongedroogde tomaat
Ambachtelijke Broodjes
Keuze uit wit of bruin
Krokante kip 12
gele curry crème | zoetzure groenten | rode peper
Gebrande geitenkaas V 11
gepofte paprika | honing | walnoot
Gemarineerde zalm 13
peterselie | gember | komkommer
Eggs benedict 12
(keuze uit gemarineerde zalm | achterham | avocadoV) hollandaise saus | gepocheerd ei | bieslook