Lunch
Brood
Keuze wit of bruin
Ambachtelijke 9 rundvleeskroketten
L’amuse tomaatjes | truffelmayonaise
Kroketten van oude kaas 9
Gebrande noten | pittige gembermayonaise
Geitenkaas V 11
Gepofte paprika | honing | walnoot
Gerookte zalm 13
Sojaboontjes | wasabimayonaise | komkommer
Pulled chicken 12
Gele curry crème | zoetzure groenten | rode peper
Carpaccio 14
(+eendenleverkrullen 4.5)
Parmigiano reggiano | truffelmayonaise | pijnboompitten | kappertjes
Tosti naturel 8
Achterham | jonge kaas | tomaten ketchup
Tosti de Tyd V 8
Avocado creme | jonge kaas | zongedroogde tomaten
Uitsmijter de Tyd 10
Achterham | jonge kaas | uitgebakken spek | tomaat
Club de tyd 13
Kaas | pulled chicken | cocktailsaus | spek
Soepen
fKreeftenbisque 10
rivierkreeft | limoencrème
Tomatensoep V 7
Room | bieslook
Salades
geserveerd met brood en roomboter
Carpaccio 15
(+eendenleverkrullen 4.5)
Parmigiano Reggiano | truffelmayonaise | kappertjes | balsamicocrème | pijnboompitten
Black tiger garnaal & gerookte zalm 16
Rivierkreeft | zoetzure komkommer | wasabi mayonaise | zeewierkrokant | rode ui
Caprese V 13
Burrata | basilicumcrème | gerookte tomaat | pijnboompitten | balsamicostroop
Pulled chicken 15
Oosters | zoetzure groenten | gele curry crème | rode peper | gebakken uitjes
De Zomer Tyd
Zalmteriyaki 22
Noedels | sesam | bosui
Scholfilet 21,5
Remouladesaus | spinazie | salade
Kipsate 18,5
Atjar | satesaus | kroepoek
Burger de Tyd 18,5
Black Angus | cheddar | spek