Lunch

Van alle Tyd

Ambachtelijke rundvleeskroketten 9

l’amuse tomaatjes | truffelmayonaise

Kroketten van oude kaas V 9

gebrande noten | pittige gembermayonaise

Sashimi van zalm en tonijn 16

soja parels | wakame | furikake | wasabi

Steak tartaar van ossenhaas 15

(+ eendenleverkrullen 4,5)
sesam kletskop | 64 graden ei | zoetzure groenten | mosterdmayonaise

Uitsmijter de Tyd 9

achterham | jonge kaas | uitgebakken spek | tomaat

Carpaccio van Ierse ossenhaas 13

parmigiano reggiano | truffelmayonaise | pijnboompitten

Croque naturel 8

achterham | jonge kaas | tomaten ketchup

Croque de Tyd V 8

avocado creme | jonge kaas | zongedroogde tomaten

Soepen

Kreeftenbisque 10

rivierkreeft | limoencrème

Aspergesoep V 7

asperges | bieslook

Neem de Tyd

uitgebreide lunch voor 2 pers. 39.50

kreeftenbisque | gemarineerde zalm | tonijn met sojaparels | gebakken black tiger garnalen | old amsterdam bitterbal | burrata | steak tartaar | sesam kletskop | serranoham | geserveerd met brood en roomboter 

Salades

geserveerd met brood en roomboter

Carpaccio van Ierse ossenhaas 15,5

(+eendenleverkrullen 4.5) parmigiano reggiano | truffelmayonaise | kappertjes | balsamicocrème | pijnboompitten

Black tiger garnaal & gemarineerde zalm 16

zoetzure komkommer | mosterdmayonaise | crunch van zeewier

Burrata salade V 14,5

basilicumcrème | gerookte tomaat | pijnboompitten

Krokante kip 15

gele curry creme | zoetzure groente | rode peper 

Asperges V 15

avocado | gekookt ei | zongedroogde tomaat

Ambachtelijke Broodjes

Keuze uit wit of bruin

Krokante kip 12

gele curry crème | zoetzure groenten | rode peper

Gebrande geitenkaas V 11

gepofte paprika | honing | walnoot

Gemarineerde zalm 13

peterselie | gember | komkommer

Eggs benedict 12

(keuze uit gemarineerde zalm | achterham | avocadoV) hollandaise saus | gepocheerd ei | bieslook