Lunch

Brood

Keuze wit of bruin 

Ambachtelijke 9 rundvleeskroketten 

L’amuse tomaatjes | truffelmayonaise 

Kroketten van oude kaas 9 

Gebrande noten | pittige gembermayonaise 

Geitenkaas V 11 

Gepofte paprika | honing | walnoot 

Gerookte zalm 13 

Sojaboontjes | wasabimayonaise | komkommer 

Pulled chicken 12 

Gele curry crème | zoetzure groenten | rode peper 

Carpaccio 14 

(+eendenleverkrullen 4.5) 
Parmigiano reggiano | truffelmayonaise | pijnboompitten | kappertjes 

Tosti naturel 8 

Achterham | jonge kaas | tomaten ketchup 

Tosti de Tyd V 8 

Avocado creme | jonge kaas | zongedroogde tomaten 

Uitsmijter de Tyd 10 

Achterham | jonge kaas | uitgebakken spek | tomaat 

Club de tyd 13 

Kaas | pulled chicken | cocktailsaus | spek 

Soepen

fKreeftenbisque 10

rivierkreeft | limoencrème

Tomatensoep V 7 

Room | bieslook 

Salades

geserveerd met brood en roomboter

Carpaccio 15 

(+eendenleverkrullen 4.5) 

Parmigiano Reggiano | truffelmayonaise | kappertjes | balsamicocrème | pijnboompitten 

Black tiger garnaal & gerookte zalm 16 

Rivierkreeft | zoetzure komkommer | wasabi mayonaise | zeewierkrokant | rode ui 

Caprese V 13

Burrata | basilicumcrème | gerookte tomaat | pijnboompitten | balsamicostroop

Pulled chicken 15

Oosters | zoetzure groenten | gele curry crème | rode peper | gebakken uitjes

De Zomer Tyd 

Zalmteriyaki 22 

Noedels | sesam | bosui 

Scholfilet 21,5 

Remouladesaus | spinazie | salade  

Kipsate 18,5

Atjar | satesaus | kroepoek

Burger de Tyd 18,5

Black Angus | cheddar | spek