Tyd om te delen

4 gerechten voor 39,50 p.p.

Kies 4 van onderstaande gerechten en stel zelf jouw menu samen. Alle gerechten hebben het formaat van een tussengerecht. Gerechten zijn ook los te bestellen voor €12 per gerecht, nagerechten voor €9 per gerecht. Voor ons à la carte menu kunt u verder naar beneden scrollen.

Koud

Runder pastrami 12

Gembermayonaise | wittekoolsalade

Roasted chicken 12

Geroosterde rode pepersaus | salade van peultjes

Krokante garnaal 12

Little gem | tomaten salsa

Gerookte zalm 12

Komkommer | dille | kerriemayonaise 

Caprese 12

Mozzarella | pomodori tomaat | basilicumpesto

Carpaccio van rode en gele biet 12

Feta | granaatappel | pompoenpit

Salade roodlof 12

Geroosterde peer | pecanoot | rozenvinaigrette

Warm

Ossenhaas spies 12

Chimichurri | krokante aardappel | bieslook

Maïshoenfilet 12

Aardappelmousseline | bimi | tomatensalsa

Boneless ribs 12

Zoetzure rode ui | rode peper | sesam

Kroketjes van pulled pork 12

Mango chutney | knoflookmayonaise | frisse salade

Doradefilet 12

Geroosterde venkel | peultjes | vanille beurre blanc

Gebakken rode mul 12

Antiboise | artisjok | baby paksoi 

Truffel linguine 12

Paddenstoelen | rucola | parmigiano reggiano 

Gegratineerde couscous 12

Frisse komkommersalade | hangop 

Zacht gegaarde zoete aardappel 12

Doperwtcrème | krokant van kikkererwt

Dessert

Cheesecake 9

Bosvruchtencompote | meringue

Tartelette met mascarpone 9

Vanille ijs

Duo van sorbetijs 9

Coulis van seizoensvruchten | kletskop

Diner

Starters

Keuze wit of bruin 

Oester proeverij 3 stuks 10

Sesam vinaigrette | klassiek | mosterd-dillemarinade

Oester klassiek 4

Sjalot | rode wijnazijn

Fried gyoza 7

Srirachamayonaise | gefrituurde ui

Voorgerechten

Rundercarpaccio 14

Parmigiano reggiano | truffelmayonaise | pijnboompitten

Krokant gebakken kalfszwezerik 17

Gelakt in honing | krokant gebakken | gekarameliseerde appel 

Gamba’s 13

Knoflook olie | little gem 

Carpaccio van rode en gele biet 12

Feta | granaatappel | pompoenpit

Kreeftenbisque 10

Rivierkreeft | limoencrème

Uiensoep V 8

Kaas | croutons

Maaltijdsalades

Onze salades worden geserveerd met brood en botercrème

Salade carpaccio 17

Parmigiano reggiano | truffelmayonaise | kappertjes | pijnboompitten

Salade roasted chicken 17

Honing-mosterdsaus | gegrilde rode paprika

Salade gerookte 17
zalm en surimi

Rivierkreeft | komkommer | cocktailsaus

Salade geroosterde peer V 17

Feta | pecannoot | granaatappel

Hoofdgerechten

Tournedos 200gr 34

Aardappelmousseline | seizoengroente | Sauzen: pepersaus, champignon-roomsaus of rode port saus

Chateaubriand 500 gr. (vanaf 2 pers.) 39 p.p.

Aardappelmousseline | seizoengroente | Sauzen: pepersaus, champignon-roomsaus of rode port

Zalm 23

Wilde spinazie | bataat crème | hollandaise | krokante kokos

Dorade filet 21

Geroosterde venkel | groene asperge | aardappelmousseline | vanille beurre Blanc

Truffel linguine V 19

Truffelsaus | rucola | Parmigiano Reggiano

Saté V 19

Kippendij | satésaus | oosterse salade | friet

Black Angus burger 19

Cheddar | augurk | ingelegde ui | friet

Crispy Chicken burger 19

Bacon | Spicy honing-mosterdsaus | friet

Sides

Friet met mayonaise 4

Friet met truffelmayonaise 6

Patatas bravas met aioli 6

Desserts

Crème brûlée 9

Peer | crumble | karamelijs

Koffie de Tyd 10

Koffie | friandises | likeur

Pavlova 9

Vanille crème | gemarineerde aardbei

Selectie van kazen 14

Abrikoos chutney | notenbrood

Affogato 6

Dubbele espresso | 1 bol vanille-ijs

Scroppino 8

Citroensorbet | vodka | prosecco

Espresso martini 10

Tia Maria | vodka | espresso