Mix and match
4 gangen Menu voor 44,95
“Speciale actie” Dinsdag, woensdag en donderdag voor 34,95
Muv feestdagen
Kies 4 uit onderstaande gerechten en stel zelf jouw menu samen voor 44,95 p.p.
De gerechten zijn ook los te bestellen, dan gelden de prijzen die achter de gerechten staan.
*Sommige gerechten hebben een kleine meerprijs als u dit in uw menu kiest.
Koud
Rundercarpaccio * +2 14
Parmigiano reggiano | truffelmayonaise | pijnboompitten
Rijstnoedel salade 13
Ossenhaasreepjes ǀ taugé ǀ paksoi
Brioche steak tartaar 13
Amsterdamse ui ǀ truffelmayonaise ǀkappertjes
Rivierkreeft cocktail 13
Avocado ǀ whiskey saus ǀ little gem
Spicy zalm 13
Crispy sushirijst ǀ sesam ǀ soja
Oester proeverij (3 stuks) 10
Klassiek ǀ oosters ǀ g&t
Duo van tonijn 13
Carpaccio ǀ tartaar ǀ soja ǀ furikake
Geitenkaas V 13
Gekonfijte rode ui ǀ kletskop
Bruchetta V 13
Blauw kaas ǀ peer ǀ walnotenpesto
Kaaskroketjes V 13
Rucolasalade ǀ mango ǀ gember mayonaise
Warm
Gyoza proeverij (4 stuks) 9
Shriracha mayo ǀ soja
Kreeftenbisque 10
Limoen crème ǀ rivierkreeft
Escargots au gratin 13
Paddenstoelen ǀ romige knoflooksaus ǀ parmezaanse kaas
Gebakken zalm 13
Gember soja glace ǀ noedels ǀ bosui
Thaise zoete aardappelsoep 12
Gamba ǀ paksoi ǀ rode peper
Kabeljauw 13
Truffel risotto ǀ bospaddenstoelen
Rundersucade 13
Aardappelmousseline ǀ portsaus ǀamsterdamse ui
Beenham 13
Zuurkool ǀ mosterdsaus ǀ krokante spek
Short ribs * +2 14
Crème van wortel ǀ aardappel ǀ tijm
Uiensoep V 9
Crouton ǀ kaas
Flatbread brie V 12
Peer ǀ honing ǀ walnoot
Mini falafel burger V 13
Tzatziki ǀ hummus ǀ tomaat
Canneloni V 13
Ricotta ǀ spinazie ǀ pomodori
Dessert
Huisgemaakte broodpudding 10
Kaneel ijs ǀ vanille saus
Chocolade mousse 10
Kinder bueno
Crème brulée 9
Vanille ijs
Cheesecake 10
Karamel zeezout ǀ crunch
Frambozen bavarois 9
Roodfruit
Kaasplank * +2 14
Abrikoos chutney | notenbrood
Koffie De Tyd 10
Koffie | friandises | likeur
Affogato 9
Vanille ijs | espresso | likeur 43






Nu is De Tyd voor Eten. Drinken. Genieten.
Op 8 november 2021 zijn de deuren van restaurant De Tyd geopend. Restaurant de Tyd bevindt zich in het hart van Wijchen, midden op de markt. We zijn trots op de unieke plek die we hebben gecreëerd.
Iedereen is van harte welkom in ons mooie restaurant. We zijn dinsdag t/m zondag geopend voor een borrel, een kopje koffie, een verrassende lunch of lekker diner. Restaurant de Tyd staat sinds haar opening bekend om de verrassende menukaart met klassieke gerechten zoals een steak tartaar, kreeftenbisque of onze befaamde chateau briand. Maar ook voor oesters, tataki of iberico wangetjes kunt u bij ons terecht!
Kom ook uit eten bij De Tyd en laat u verrassen. Maak tijd om te komen genieten. Maak tijd voor elkaar, om te genieten van ons eten en drinken.
Dit is, De Tyd.
Liberalizacja holenderskich kasyn
Najpierw trochę historii holenderskiego hazardu. National Foundation for the Use of Gambling, założona w 1974 roku, jako pierwsza otrzymała licencję kasynową od holenderskiego rządu 17 grudnia 1975 roku. Do dziś jest to również jedyna licencja kasynowa w Holandii. Firma działa pod nazwą Dutch Casino i otworzyła swoje pierwsze kasyno w Zandvoort 1 października 1976 roku. Obecnie posunęliśmy się znacznie naprzód, ale Holland Casino nadal jest spółką państwową. Wynika to z pewnych skandali w przeszłości związanych z hazardem i powiązanymi problemami.
Zgodnie z oficjalną dokumentacją, głównym powodem, dla którego rząd nie wydał więcej licencji kasynowych, jest fakt, że Holland Casino jest jedynym kasynem, które wie, jak podjąć odpowiednie środki przeciwko uzależnieniu od hazardu. Nieoficjalnym powodem może być to, że konkurencja oznacza, że rząd zarabia mniej kosztem konkurentów. To nieuchronnie doprowadziłoby do spadku zysków Holland Casino, a tym samym państwa holenderskiego. W każdym razie wydawało się, że polityka prewencyjna przeciwko uzależnieniu od hazardu i praniu pieniędzy nie działa zbyt dobrze. Niemniej jednak holenderski rząd przyjął nowe prawo, które w pełni umożliwiłoby prywatną własność holenderskich kasyn.
Diner Klassiekers
Maaltijdsalades
Onze salades worden geserveerd met brood en botercrème
Salade carpaccio 17
Parmigiano reggiano ǀ truffelmayonaise ǀ kappertjes ǀ pijnboompitten
Salade Rode biet 17
Geitenkaas | ingelegde rode ui | croutons
Salade gerookte zalm en surimi 17
Rivierkreeft | komkommer | cocktailsaus
Salade krokante kip 17
Gekookt ei | ravigottesaus | parmezaanse kaas
Hoofdgerechten
Tournedos 200 gr. 36
Aardappelmousseline | seizoengroente | Sauzen: pepersaus, champignon-roomsaus of rode port saus
Chateaubriand 500 gr. 42 p.p.
(vanaf 2 pers.)
Aardappelmousseline | seizoengroente | Sauzen: pepersaus, champignon-roomsaus of rode portsaus
Kalfszwezerik 34
Gelakt in honing | krokant gebakken | gekarameliseerde appel
Crispy chicken burger 20
Bacon | honing-mosterdsaus | friet
Black angus burger 19
Cheddar | bacon | ingelegde ui | friet
Saté 19
Kippendij | satésaus | oosterse salade | friet
Sides
Friet met mayonaise 4
Friet met truffelmayonaise
& parmezaanse kaas 6
Zoete-aardappelfriet met truffelmayonaise 6





