Diner
Starters
Oester klassiek 3.5 per stuk
sjalot | rode wijn azijn | 20 1/2 dozijn
Wijntip / Wit: Picpoul de Pinet
Oester oosters 3.5 per stuk
sojaparels | furikake | 20 1/2 dozijn
Wijntip / Wit: Grüner Veltliner
Cocktails
Serranoham 9
tafelzuur | toast
Wijntip / Rood: Tempranillo
Kalamata Olijven V 6,5
knoflook
Wijntip / Wit: Arinto
Van alle Tyden
Deze gerechten kun je altyd bij ons bestellen
Voor
Sashimi van zalm en tonijn 16
soja parels | wakame | furikake | wasabi | Rundercarpaccio
Wijntip / Wit: Picpoul de Pinet
van Ierse ossenhaas 13
(+eendenleverkrullen 4.5)
parmigiano reggiano | truffelmayonaise | pijnboompitten | balsamicocrème
Wijntip / Rood: Pinot noir
Garnalencocktail 15
van Hollandse garnalen | appel | cocktailsaus | toast | avocado
Wijntip / Wit: Arinto
Tussen
Kreeftenbisque 10
rivierkreeft | limoencrème | bieslook
Wijntip / Wit: Grüner Veltliner
Gebakken coquilles
Saint-Jacques 15
hollandaise saus | krokante prosciutto di parma | wakame
Wijntip: Wit: Chardonnay Boisé
Krokant gebakken
kalfszwezerik 16
(+eendenleverkrullen 4.5)
gelakt in honing | gekarameliseerde appel | saus van rozemarijn
Wijntip: Rood: Pinot noir
Hoofdgerechten
Ierse tournedos (200 gram) 30
(+gebakken eendenlever 6.5)
aardappelmousseline | seizoensgroenten | pepersaus
Wijntip: Rood: Shiraz
Chateau briand (2 personen) 32 p.p.
aardappelmousseline | seizoensgroenten | stroganoffsaus
Wijntip: Rood: Grenache/Syrah
Sliptong 28
roomboter | wortelcreme | spinazie
Wijntip: Rood: Chardonnay Boisé
De Tyd van het jaar
Voor
Steak tartaar van ossenhaas 15
(+eendenleverkrullen 4.5)
sesam kletskop | 64 graden ei |zoetzuur van groente | mosterdmayonaise
Wijntip / Wit: Chardonnay Boisé
Aspergesoep V 7
bieslook
Wijntip / Wit: Chardonnay Boisé
Tartaar van albacore tonijn 14
zeewiercrunch | sojaparels | wasabicreme | zoetzure komkommer
Wijntip / Wit: Grüner Veltliner
Zalm met asperges 12
gemarineerd | komkommer | mosterdkaviaar
Wijntip / Wit: Gruner Veltliner
Burrata V 12
structuren van tomaat | basillicum crème |balsamico | pijnboompitten
Wijntip / Wit: Pinot Grigio
Serranoham met asperges 12
aspergesalade | krokant van prosciutto | tomaat | pijnboompit
Wijntip /Rood: Pinot Noir
Hoofdgerechten
3-gangen verrassingsmenu 39,50 / 4-gangen verrassingsmenu 44,50
Maaltijdsalades
geserveerd met brood en roomboter
Lamshaas met asperges 28
lamsrack | saus van rozemarijn | zongedroogde tomaat
Wijntip / Rood: Sangiovese
Roodbaarsfilet met asperges 25
hollandaise saus | aardappelmousseline | aspergetips
Wijntip / Wit: Chardonnay Boisé
Asperges de Tyd V 19
(aspergeham + 4,5) gekookt ei | kriel | roomboter
Wijntip / Wit: Gruner Veltliner
Langzaam gegaarde iberico wangetjes 24
creme zoete aardappel | melousui | portsaus
Wijntip / Wit: Chardonnay Boisé
Pasta truffel V 19
parmigiano reggiano | geroosterde pijnboompitten | rucola
Wijntip / Rood: Pinot noir
Carpaccio van Ierse ossenhaas 16
(+eendenleverkrullen 4.5) parmigiano reggiano | truffelmayonaise | kappertjes | balsamicocrème | pijnboompitten
Wijntip / Rood: Pinot Noir
Black tiger garnaal & 16
gemarineerde zalm | zoetzure komkommer | mosterdmayonaise | crunch van zeewier
Wijntip / Wit: Gruner Veltliner
Burrata salade V 14
basilicumcrème | gerookte tomaat | pijnboompitten
Wijntip / Wit: Pinot Grigio
Krokante kip 15
gele curry creme | zoetzure groente | rode peper
Wijntip / Wit: Arinto
Asperges V 15
avocado | gekookt ei | zongedroogde tomaat
Wijntip / Wit: Chardonnay Boisé
Nagerechten
Frambozentaart 8
hangop | sponge cake | vanille
Chocolade 8
chocolade mousse | vanille ijs | karamel
Vlierbloesem creme brulee 8
bramen-gel | cassis ijs | wonton krokant
Rabarber cake 8
aardbeiengel | witte chocolade ijs | crumble
Kaas 13
selectie van kazen | witte portstroop | abrikoos pistache toast
Koffietyd 10
koffie | friandises | likeur