Diner

Starters

Oesters klassiek 3,5

Sjalot | rode wijn azijn

Oesters oosters 3,5

Sojaparels | furikake

Voorgerechten

Velouté van bospaddenstoelen V 7

Canapé met beukenzwam | bieslook

Wijntip / Rood: Pinot noir

Kreeftenbisque 10

Rivierkreeft | limoencrème

Wijntip / Wit: Grüner Veltliner

Tataki van zalm 11

Soja | komkommer | sesam

Wijntip / Wit: Chardonnay

Gebakken coquilles Saint-Jacques 16

Crème van pompoen | jonge spinazie | crunch van chorizo

Wijntip / Wit: Chardonnay

Rundercarpaccio (+eendenleverkrullen 5) 12

Parmigiano Reggiano | truffelmayonaise | pijnboompitten

Wijntip / Rood: Pinot noir

Gebakken paddenstoelen V 12

met crème van guacamole

Eekhoorntjesbrood | crème fraîche | gebrande walnoot

Wijntip / Wit: Verdejo

Croque de luxe met steak tartaar 16

(+ eendenleverkrullen +5)

64 graden ei | geroosterd brood | kletskop van sesam

Wijntip / Rood: Cabernet Sauvignon

Poké bowl met tonijnfilet, avocado en mango 14

Sriracha | sushirijst | edamame boontjes

Wijntip / Wit: Pinot Grigio

Krokant gebakken kalfszwezerik 17

(+ eendenleverkrullen +5)

Gelakt in honing | gekarameliseerde appel | saus van rozemarijn

Wijntip / Wit: Verdejo

Hoofdgerechten

3-gangen verrassingsmenu 39,50 / 4-gangen verrassingsmenu 44,50

Per gang met bijpassende wijnen en een cocktail vooraf
3-gangen 57,50 / 4-gangen 65,50

Vlees

Saté Ajam 18

Kipspiesjes | nasi kuning | satésaus | limoen

Vraag naar ons bier assortiment

Iberico wangetjes Chef’s favorite 24

Langzaam gegaard | crème van zoete aardappel | saus van rode port

Wijntip / Rood: Tempranillo

Burger de Tyd 19

Black Angus | cheddar | ingelegde rode ui

Vraag naar ons bier assortiment

Flat iron steak 25

Chimichurri | gebakken paddestoel | roseval

Wijntip / Rood: Primitivo

Ierse tournedos (200 gram) 32

(+ gebakken eendenlever + 6,5)

Aardappelmousseline | seizoensgroenten | saus naar keuze

Wijntip / Rood: Fat baron

Chateau Briand 2 personen (500 gram) 34 p.p

Aardappelmousseline | seizoensgroenten | saus naar keuze

Wijntip / Rood: Primitivo

Surf & Turf 27

Entrecote met garnalen | zeekraal | tomatensalsa | saus naar keuze

Wijntip / Rood: Cabernet sauvignon

Sauzen

Pepersaus | rode port saus | fat baron saus

Vis 

Kabeljauwfilet 24

Op de huid gebakken | witlof | honing- mosterd saus

Wijntip / Wit: Chardonnay

Zalm teriyaki 22

Noedels | roerbak groenten | sesam

Wijntip / Wit: Pinot Grigio

Zeebaarsfilet 23

Crème van pompoen | geroosterde kerstomaatjes |

beurre blanc

Wijntip / Wit: Grüner Veltliner

Gamba’s Chef’s favorite 24

Paprikarisotto | saus van schaaldieren | rucola

Kids 

Friet + snack 7,5
Kleine tomatensoep 3,5 

Maaltijdsalades & vega 

geserveerd met brood en roomboter 

Carpaccio (+eendenleverkrullen 5) 15

Parmigiano Reggiano | truffelmayonaise | kappertjes | balsamicocrème | pijnboompitten

Wijntip / Rood: Pinot noir

Black tiger garnaal & vers gemarineerde zalm 16

Rivierkreeft | zoetzure komkommer | wasabi mayonaise | zeewierkrokant | rode ui

Wijntip / Wit: Grüner Veltliner

Pulled chicken 15

Oosters | zoetzure groenten | gele curry crème | rode peper | gebakken uitjes

Wijntip / Wit: Chardonnay Boisé

Halloumi V 13

Gebakken bloemkool | granaatappelpitjes | sinaasappel | honing | hazelnoot

Wijntip / Wit: Pinot Grigio

Heeft u een allergie of andere culinaire wensen, meld het bij één van onze medewerkers en wij denken graag met u mee.

Desserts

Crème brûlée 8

Klassiek | crumble | rood fruit

Wijntip / Douceur Moulleux

Gekarameliseerde mascarpone 9

Sinaasappel | kaneel hangop | pecannoot

Wijntip / Moscatel de Sétubal

Chocolademousse 9

Vanilleijs | karamel

Wijntip / PX

Selectie van kazen 13

Witte portstroop | abrikoos pistache toast

Wijntip / vraag naar het port assortiment

KoffieTyd 10

Koffie | friandises | likeur