Tyd voor
een feestje.
De Tyd vliegt voorbij. Wij bestaan twee jaar en dat vieren we graag met jou! We hebben een selectie gemaakt uit onze menukaart van de afgelopen twee jaar en hier een speciale sharing dinerkaart voor gemaakt met een vaste prijs per persoon. Gezellig delen dus met jouw gezelschap! Kies uit een van onderstaande opties:
4 gangen voor 37,50
kies 4 uit gerechten en stel zelf jouw menu samen 37,50 p.p.
à la carte 11,50 per gerecht nagerechten 9
Reserveren www.detydwijchen.nl
Markt 10 Wijchen 024 64 195 95
Crispy chicken 11,5
Gelakt | mango chutney | ponzumayonaise
Steak tartaar 11,5
DIY | klassiek | toast
Pekingeend 11,5
Pancakes | hoisinsaus | bosui | komkommer
Flat iron steak 11,5
Roseval | bimi | chimichurri
Carpaccio van tonijn 11,5
Teriyakisaus | sesam | wakame
Blini’s 11,5
Gerookte zalm | bieslookmayonaise
Gebakken coquilles 11,5
Aardappelmousseline | schuim van bisque
Geroosterde biet V 11,5
Geitenkaascrème | walnoot | balsamicogel
Vegan rendang kroketjes V 11,5
Frisse salade | gele currydip
Cappuccino van pastinaak V 11,5
Amandel
Trifle 9
Vanillecrème | butterscotch | appel-dragoncompote
Bramencrumble 9
Bramen | witte chocolade-ijs | cress






Diner
Starters
Keuze wit of bruin
Oester proeverij 3 stuks 10
Sesam vinaigrette | klassiek | mosterd-dillemarinade
Oester klassiek 3,5
Sjalot | rode wijnazijn
Fried gyoza 7
Srirachamayonaise | gefrituurde ui
Voorgerechten
Rundercarpaccio 14
Parmigiano reggiano | truffelmayonaise | pijnboompitten
Steak tartaar 11,5
DIY | klassiek | toast
Krokant gebakken kalfszwezerik 17
Gelakt in honing | gekarameliseerde appel | saus van rozemarijn
Carpaccio van tonijn 11.5
Teriyakisaus | sesam | wakame
Gebakken gamba’s 13
Thaise gele curry | paksoi | krokante kokos
King boleet V 10
Koningsoesterzwammen | knoflookboter | hazelnoot | schorsenerencrème
Salade van vijg V 10
Ricotta | babyspinazie | honingvinaigrette
Maaltijdsalades
Onze salades worden geserveerd met brood en botercrème
Salade carpaccio 16
Parmigiano reggiano | truffelmayonaise | kappertjes | pijnboompitten
Salade pulled chicken 16
Coleslaw | gefrituurde ui | BBQ-saus
Salade gerookte 16
zalm en surimi
Rivierkreeft | komkommer | cocktailsaus
Salade geitenkaas V 16
Geroosterde biet | walnoot d| spinazie | aceto balsamico
Soepen
Keuze uit
Kreeftenbisque 10
Rivierkreeft | limoencrème
Tomatensoep 7
Basilicum | mascarpone
Uiensoep V 7
Kaas | croutons
Hoofdgerechten
Boneless ribs 24
Rode peper | bosui | bimi
Eendenborst 23
Geroosterde bospeen | abrikoos | rode portsaus
Flat iron steak 26
Roseval | bimi | chimichurri
Tournedos 32
Chateaubriand 500 gr. (vanaf 2 pers.) 38 p.p.
Aardappelmousseline | seizoengroente | pepersaus
Saté 18
Kippendij | satésaus | oosterse salade | friet
Zeebaars 21
Pastinaakcrème | oesterzwam | spruitenblad
Zalm 23
Pistache-citroenkorst | aardappelmousseline | hollandaisemosterd
Duo van coquilles en heilbot 23
Wortel | prei | pastinaakchips
Truffel linguini V 19
Parmigiano reggiano | groene asperges
Bloemkoolsteak V 19
Zoete aardappelcrème | spinazie | hazelnoot
Black Angus burger 19
Cheddar | augurk | ingelegde ui | friet
Crispy Chicken burger 19
Bacon | Little gem | Spicy honing-mosterdsaus | friet
Sides
Friet met mayonaise 4
Friet met truffelmayonaise 6
Patatas bravas aioli 6
Desserts
Hazelnoot parfait 9
Rabarbercompote | hazelnootkletskop
Crème brûlée 9
Peer | crumble | karamelijs
Witte koffie pannacotta 9
Cantuccini | espressosiroop
Chocolade lavabom 9
Chocola | vanille-ijs
Koffie de Tyd 10
Koffie | friandises | likeur
Selectie van kazen 14
Appel-dragoncompote | dadel-hazelnoottoast
Affogato 6
Dubbele espresso | 1 bol vanille-ijs
Scroppino 9
Citroensorbet | vodka | prosecco
Espresso martini 10
Tia Maria | vodka | espresso