Diner

Starters

Oester klassiek 3.5 per stuk

sjalot | rode wijn azijn | 20 1/2 dozijn

Wijntip / Wit: Picpoul de Pinet

Oester oosters 3.5 per stuk

sojaparels | furikake | 20 1/2 dozijn

Wijntip / Wit: Grüner Veltliner

Cocktails

Serranoham 9

tafelzuur | toast 

Wijntip / Rood: Tempranillo

Kalamata Olijven V 6,5

knoflook

Wijntip / Wit: Arinto

Van alle Tyden

Deze gerechten kun je altyd bij ons bestellen

Voor

Sashimi van zalm en tonijn 16

soja parels | wakame | furikake | wasabi | Rundercarpaccio

Wijntip / Wit: Picpoul de Pinet

van Ierse ossenhaas 13

(+eendenleverkrullen 4.5)

parmigiano reggiano | truffelmayonaise | pijnboompitten | balsamicocrème

Wijntip / Rood: Pinot noir

 

Garnalencocktail 15

van Hollandse garnalen | appel | cocktailsaus | toast | avocado

Wijntip / Wit: Arinto

Tussen

Kreeftenbisque 10

rivierkreeft | limoencrème | bieslook

Wijntip / Wit: Grüner Veltliner

Gebakken coquilles
Saint-Jacques 15

hollandaise saus | krokante prosciutto di parma | wakame

Wijntip: Wit: Chardonnay Boisé

Krokant gebakken
kalfszwezerik 16

(+eendenleverkrullen 4.5)

gelakt in honing | gekarameliseerde appel | saus van rozemarijn

Wijntip: Rood: Pinot noir

Hoofdgerechten

Ierse tournedos (200 gram) 30

(+gebakken eendenlever 6.5)

aardappelmousseline | seizoensgroenten | pepersaus

Wijntip: Rood: Shiraz

Chateau briand (2 personen) 32 p.p.

aardappelmousseline | seizoensgroenten | stroganoffsaus

Wijntip: Rood: Grenache/Syrah

Sliptong 28

roomboter | wortelcreme | spinazie

Wijntip: Rood: Chardonnay Boisé

De Tyd van het jaar

Voor

Steak tartaar van ossenhaas 15

(+eendenleverkrullen 4.5)

sesam kletskop | 64 graden ei |zoetzuur van groente | mosterdmayonaise

Wijntip / Wit: Chardonnay Boisé

Aspergesoep V 7

bieslook

Wijntip / Wit: Chardonnay Boisé

Tartaar van albacore tonijn 14

zeewiercrunch | sojaparels | wasabicreme | zoetzure komkommer

Wijntip / Wit: Grüner Veltliner

 

Zalm met asperges 12

gemarineerd | komkommer | mosterdkaviaar

Wijntip / Wit: Gruner Veltliner

Burrata V 12

structuren van tomaat | basillicum crème |balsamico | pijnboompitten

Wijntip / Wit: Pinot Grigio

 

Serranoham met asperges 12

aspergesalade | krokant van prosciutto | tomaat | pijnboompit

Wijntip /Rood: Pinot Noir

Hoofdgerechten

3-gangen verrassingsmenu 39,50 / 4-gangen verrassingsmenu 44,50

Maaltijdsalades

geserveerd met brood en roomboter

Lamshaas met asperges 28

lamsrack | saus van rozemarijn | zongedroogde tomaat 

Wijntip / Rood: Sangiovese

Roodbaarsfilet met asperges 25

hollandaise saus | aardappelmousseline | aspergetips

Wijntip / Wit: Chardonnay Boisé 

Asperges de Tyd V 19

(aspergeham + 4,5) gekookt ei | kriel | roomboter 

Wijntip / Wit: Gruner Veltliner 

Langzaam gegaarde iberico wangetjes 24

creme zoete aardappel | melousui | portsaus

Wijntip / Wit: Chardonnay Boisé 

Pasta truffel V 19

parmigiano reggiano | geroosterde pijnboompitten | rucola 

Wijntip / Rood: Pinot noir

Carpaccio van Ierse ossenhaas 16

(+eendenleverkrullen 4.5) parmigiano reggiano | truffelmayonaise | kappertjes | balsamicocrème | pijnboompitten

Wijntip / Rood: Pinot Noir

Black tiger garnaal & 16

gemarineerde zalm | zoetzure komkommer | mosterdmayonaise | crunch van zeewier

Wijntip / Wit: Gruner Veltliner 

Burrata salade V 14

basilicumcrème | gerookte tomaat | pijnboompitten

Wijntip / Wit: Pinot Grigio 

Krokante kip 15

gele curry creme | zoetzure groente | rode peper

Wijntip / Wit: Arinto 

Asperges V 15

avocado | gekookt ei | zongedroogde tomaat

Wijntip / Wit: Chardonnay Boisé 

Nagerechten

Frambozentaart 8

hangop | sponge cake | vanille

Chocolade 8

chocolade mousse | vanille ijs | karamel 

Vlierbloesem creme brulee 8

bramen-gel | cassis ijs | wonton krokant

Rabarber cake 8

aardbeiengel | witte chocolade ijs | crumble

Kaas 13

selectie van kazen | witte portstroop | abrikoos pistache toast

Koffietyd 10

koffie | friandises | likeur