Diner

Starters

Oesters klassiek 3.5 

Sjalot | rode wijn azijn 

Oesters gin tonic 4.5 

Vinaigrette | komkommer 

Sides

Friet 3,5 

Mayonaise 

Groene salade 2,5 

Seizoen 

Voorgerechten

Tomatensoep V 7 

Room | bieslook 

Wijntip / Rood: Merlot 

Kreeftenbisque 10 

Rivierkreeft | limoencrème 

Wijntip / Wit: Grüner Veltliner 

Tartaar van zalm 11 

Gin tonic | komkommer | limoenijs | hangop 

Wijntip / Wit: Chardonnay Boisé 

Ceviche van zeebaars 11 

Passievrucht | gele curry | rode ui 

Wijntip / Wit: Grüner Veltliner 

Gebakken coquilles Saint-Jacques 16 

Hollandaise saus | krokante Prosciutto
di Parma | wakame 

Wijntip / Wit: Chardonnay Boisé 

Rundercarpaccio
(+eendenlever krullen 4.5) 12 

Parmigiano Reggiano | truffelmayonaise | pijnboompitten | kappertjes 

Wijntip / Rood: Pinot noir 

Krokant gebakken kalfszwezerik
(+eendenlever krullen 4.5) 17 

Gelakt in honing | gekarameliseerde appel | saus van rozemarijn 

Wijntip / Rood: Pinot noir 

Steak tartaar van ossenhaas Chef’s favorite 16 
(+ eendenleverkrullen 4.5) 

Sesam kletskop | 64 graden ei | zoetzuur van groente | pijnboompitten 

Wijntip / Rood: Pinot noir 

Caprese V 9 

Mozzarella | basilicum | tomaat | balsamicocrème 

Wijntip / Wit: Pinot Grigio 

Hoofdgerechten

3-gangen verrassingsmenu 39,50 / 4-gangen verrassingsmenu 44,50

Vlees

Kipsaté 18 

Atjar | satésaus | kroepoek 

Vraag naar ons bier assortiment 

Iberico wangetjes Chef’s favorite 24 

Langzaam gegaard | cremè van zoete aardappel | portsaus 

Wijntip / Rood: Sangiovese 

Burger de Tyd 19 

Black Angus | cheddar | spek | rode u 

Vraag naar ons bier assortiment 

Ierse tournedos (200 gram) 32 

Aardappelmousseline | seizoensgroenten | pepersaus 

Wijntip / Rood: Shiraz 

Chateau Briand 2 personen (500 gram) 34 p.p 

Aardappelmousseline | seizoensgroenten | stroganoffsaus 

Wijntip / Rood: Tempranillo 

Vis 

Kreeft 1/2 met gamba’s 32

Thermidor | spinazie | Parmigiano Reggiano 

Wijntip / Wit: Chardonnay Boisé 

Zalm Teriyaki 22 

Noedels | sesam | bosui | sojabonen 

Wijntip / Rood: Pinot noir 

Scholfilet 20 

Remouladesaus | spinazie | salade 

Wijntip / Wit: Pinot Grigio 

Mosselen 25 

Zeeuws | brood | cocktailsaus 

Wijntip / Wit: Sauvignon Blanc 

Kids 

Friet + snack 7,5 
Kleine tomatensoep 3,5 

Maaltijdsalades & vega 

geserveerd met brood en roomboter 

Carpaccio 15 (+eendenleverkrullen 4.5) 

Parmigiano Reggiano | truffelmayonaise | kappertjes | balsamicocrème | pijnboompitten 

Wijntip / Rood: Pinot noir 

Black tiger garnaal & gerookte zalm 16 

Rivierkreeft | zoetzure komkommer | wasabi mayonaise | zeewierkrokant | rode ui 

Wijntip / Wit: Grüner Veltliner 

Pulled chicken 15 

Oosters | zoetzure groenten | gele curry crème | rode peper | gebakken uitjes 

Wijntip / Wit: Chardonnay Boisé 

Caprese V 13 

Burrata | basilicumcrème | gerookte tomaat | pijnboompitten | balsamicostroop 

Wijntip / Wit: Pinot Grigio 

Pasta truffel V 19 

Parmigiano Reggiano | geroosterde pijnboompitten | rucola 

Wijntip / Rood: Pinot noir 

Desserts

Crème brûlée 8 

Klassiek | crumble | gemarineerd mango 

Wijntip / Douceur Moelleux 

Sorbet 8 

Mangoijs | aardbeienijs| vers fruit

Wijntip / Douceur Moelleux 

Chocolade 8 

Mousse | vanille ijs | karamel 

Wijntip / Moscatel de Sétubal 

Aardbeien 8 

Citroencreme | witte chocoladeijs | hangop 

Wijntip / Douceur Moelleux 

Kaas 13 

Selectie van kazen | witte portstroop | abrikoos pistache toast 

Wijntip / vraag naar het port assortiment 

Koffietyd 10 

Koffie | friandises | likeur