Diner
Starters
Oesters klassiek 3.5
Sjalot | rode wijn azijn
Oesters gin tonic 4.5
Vinaigrette | komkommer
Sides
Friet 3,5
Mayonaise
Groene salade 2,5
Seizoen
Voorgerechten
Tomatensoep V 7
Room | bieslook
Wijntip / Rood: Merlot
Kreeftenbisque 10
Rivierkreeft | limoencrème
Wijntip / Wit: Grüner Veltliner
Tartaar van zalm 11
Gin tonic | komkommer | limoenijs | hangop
Wijntip / Wit: Chardonnay Boisé
Ceviche van zeebaars 11
Passievrucht | gele curry | rode ui
Wijntip / Wit: Grüner Veltliner
Gebakken coquilles Saint-Jacques 16
Hollandaise saus | krokante Prosciutto
di Parma | wakame
Wijntip / Wit: Chardonnay Boisé
Rundercarpaccio
(+eendenlever krullen 4.5) 12
Parmigiano Reggiano | truffelmayonaise | pijnboompitten | kappertjes
Wijntip / Rood: Pinot noir
Krokant gebakken kalfszwezerik
(+eendenlever krullen 4.5) 17
Gelakt in honing | gekarameliseerde appel | saus van rozemarijn
Wijntip / Rood: Pinot noir
Steak tartaar van ossenhaas Chef’s favorite 16
(+ eendenleverkrullen 4.5)
Sesam kletskop | 64 graden ei | zoetzuur van groente | pijnboompitten
Wijntip / Rood: Pinot noir
Caprese V 9
Mozzarella | basilicum | tomaat | balsamicocrème
Wijntip / Wit: Pinot Grigio
Hoofdgerechten
3-gangen verrassingsmenu 39,50 / 4-gangen verrassingsmenu 44,50
Vlees
Kipsaté 18
Atjar | satésaus | kroepoek
Vraag naar ons bier assortiment
Iberico wangetjes Chef’s favorite 24
Langzaam gegaard | cremè van zoete aardappel | portsaus
Wijntip / Rood: Sangiovese
Burger de Tyd 19
Black Angus | cheddar | spek | rode u
Vraag naar ons bier assortiment
Ierse tournedos (200 gram) 32
Aardappelmousseline | seizoensgroenten | pepersaus
Wijntip / Rood: Shiraz
Chateau Briand 2 personen (500 gram) 34 p.p
Aardappelmousseline | seizoensgroenten | stroganoffsaus
Wijntip / Rood: Tempranillo
Vis
Kreeft 1/2 met gamba’s 32
Thermidor | spinazie | Parmigiano Reggiano
Wijntip / Wit: Chardonnay Boisé
Zalm Teriyaki 22
Noedels | sesam | bosui | sojabonen
Wijntip / Rood: Pinot noir
Scholfilet 20
Remouladesaus | spinazie | salade
Wijntip / Wit: Pinot Grigio
Mosselen 25
Zeeuws | brood | cocktailsaus
Wijntip / Wit: Sauvignon Blanc
Kids
Friet + snack 7,5
Kleine tomatensoep 3,5
Maaltijdsalades & vega
geserveerd met brood en roomboter
Carpaccio 15 (+eendenleverkrullen 4.5)
Parmigiano Reggiano | truffelmayonaise | kappertjes | balsamicocrème | pijnboompitten
Wijntip / Rood: Pinot noir
Black tiger garnaal & gerookte zalm 16
Rivierkreeft | zoetzure komkommer | wasabi mayonaise | zeewierkrokant | rode ui
Wijntip / Wit: Grüner Veltliner
Pulled chicken 15
Oosters | zoetzure groenten | gele curry crème | rode peper | gebakken uitjes
Wijntip / Wit: Chardonnay Boisé
Caprese V 13
Burrata | basilicumcrème | gerookte tomaat | pijnboompitten | balsamicostroop
Wijntip / Wit: Pinot Grigio
Pasta truffel V 19
Parmigiano Reggiano | geroosterde pijnboompitten | rucola
Wijntip / Rood: Pinot noir
Desserts
Crème brûlée 8
Klassiek | crumble | gemarineerd mango
Wijntip / Douceur Moelleux
Sorbet 8
Mangoijs | aardbeienijs| vers fruit
Wijntip / Douceur Moelleux
Chocolade 8
Mousse | vanille ijs | karamel
Wijntip / Moscatel de Sétubal
Aardbeien 8
Citroencreme | witte chocoladeijs | hangop
Wijntip / Douceur Moelleux
Kaas 13
Selectie van kazen | witte portstroop | abrikoos pistache toast
Wijntip / vraag naar het port assortiment
Koffietyd 10
Koffie | friandises | likeur